Thuis

Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Hallo, ten eerste introduceren als volgt ons bedrijf:

 

Wij, Henan-Mijn Crane Group, hebben 4.500 werknemers, omvatten één ervaren en professioneel team voor overzee markt. Wij behandelen een gebied van 1.620.000 vierkante meters, houden kapitaal van CNY1.18 Miljard, hebben 430 takken rond de wereld en het dienen van meer dan 6.000 medio-Hoge eindklanten.

 China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Wij hebben meer dan 200 midden en hogere ingenieurs die zich bij ontwerp en de vervaardiging van onze kranen concentreren, konden wij u leveren allerlei kranen, meer dan 110 types. om de beste kwaliteitskraan met hoog rendementproductie te vervaardigen, hebben wij groot aantal hoog techniekmateriaal geïnvesteerd (omvat meer dan 500sets van robots) dat alle processen, zoals malen, het graven, het malen, het trekken, het boring, onafhankelijk het rollen, het boren kan verwezenlijken, ponsen, knipsel, het buigen, het lassen, het testen en thermische behandeling. Ondertussen, heeft onze fabriek Ce, EAC, SGS, en OHSAS & ISO9001 overgegaan: 2000, ISO14001: 1996 en ISO9001: 2001, heeft het perfecte systeem voor kwaliteitscontrole.

 

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 5

In 2020, hebben wij 100.000reeksenvankraanenhijstoestel, verkoop omzet getaxeerde CNY5.675 miljard verkocht. Wij haave noteerden Nr 1 op de hoeveelheid van de kraanverkoop ononderbroken 16 jaar in de lokale markt van China. Wij hebben de opmerkelijke verwezenlijkingen in meer dan 50 sleutelindustrieën zoals ruimtevaart bereikt, automobiel en het verschepen, staaluitsmelting, petrochemische, elektronische informatie, stroom, watermilieubescherming, spoorweg en de militaire industrie. De ontwikkelde intelligente opslagkraan, de nauwkeurige plaatsende kraan, de automatische kraan van de containerbrug, de kernrang speciale kraan, de schone explosiebestendige automatische kraan, de multisteunpunt flexibele kraan, de gesimuleerde maritieme reddingskraan en andere high-end producten dienen Baosteel, de Spoorweg van China, MCC, CNNC (het Nationale Kernbedrijf van China), CASC (Ruimtevaart de Wetenschap en de Technologiebedrijf van China), en andere grote ondernemingen; omvat ook overzee project zoals het Ijzer van Vietnam Yishan en Staalgroep, het Staalgroep van Pakistan Abass, van de de Spoorwegbrug van Kenia de kraanprojecten (Mombasa aan Nairobi), van de de metrobouw van Pakistan van de brugkranen het project enz., meer dan 120 landen.

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 6

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 7

Onze Regeringen hebben onze georganiseerde Groep geschikt en vaak van Internationale Tentoonstelling van Kraan in China wegens onze hoge goede invloed, ondertussen, onze kraan zijn gebruikt op satelliet lancering omdat onze hoge techniek, en krant, lokale TV gehouden, geïnterviewde kabeltelevisie ook en gemeld ons vaak.

 

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 8

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 9

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 10

 

De kwaliteit smeedt het Merk, Integriteitsgolven een rooskleurige toekomst. Wij proberen om de wereld met integriteit en hoogte te winnen - kwaliteit, hopen wij oprecht om met alle vrienden van de wereld samen te werken en schittering samen tot stand te brengen.

 

Bedrijfpositie: Het bedrijf is de grootste industriële kraanfabrikant in China, met het hoogste verkoopvolume en het marktaandeel in de markt van China.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Groep van de Henanmijn werd opgericht in 2002, hoofdzakelijk bezet in de vervaardiging en de verkoop van het merk Elektrisch Hijstoestel van „Kuangyuan“/Luchtkraan/Brugkraan/de Kraan van de Greepemmer/Gieterijkraan/Explosiebestendige Kraan/Europese Typekraan en Elektrische de Brugkraan van de Hijstoestel/Rail Opgezette Container/Kraanbalkkraan/Elektrische Kruk en relevante vervangstukken enz. Totale activa van RMB1.03 miljard, 3100 werknemers en het behandelen van een gebied van de vierkante meters van 0.68million.

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

                                                  Vogel-Weergeven van Henan-Mijn

 

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

                                                           

                                                               De bureaubouw

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

 

                                                                 Verkoopzaal

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

 

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Kuangyuan

Aantal werknemers : 4000~5000

Jaarlijkse omzet : 870000000-1000000000

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Certificaten China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Certificaten China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Certificaten China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Certificaten China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Certificaten China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Certificaten China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Certificaten China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Certificaten China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Certificaten China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Certificaten China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Certificaten China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Certificaten China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Certificaten China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Certificaten China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Certificaten China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Certificaten China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Certificaten China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Certificaten China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Certificaten China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Certificaten China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Certificaten